H εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας «Το Πρωινό» αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε η Κατερίνα Καινούργιου με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, στο Κολωνάκι. Το πρώην ζευγάρι είχε επίσης μια τυχαία συνάντηση στα βραβεία γαστρονομίας, το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου.

«Φαίνεται πως έχουν βρει τα πατήματά τους αυτοί οι δύο άνθρωποι, ότι μιλούν και ότι είναι καλά μαζί. Δηλαδή έχουν βρει μία φόρμουλα για τη μεταξύ τους σχέση» είπε η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη με τον Γιώργο Λιάγκα να αναρωτιέται: «Πάει ένας πρώην σύντροφός σου και φιλάει δημόσια μία φίλη σου που λες ότι είστε φίλες. Και γιατί να μην σε πειράξει η πρώην φίλη σου και όχι ο πρώην σύντροφός σου;».

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

Οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου ενημέρωσαν την παρουσιάστρια πως ο Γιώργος Λιάγκας είχε ρεπορτάζ για τη συνάντησή της με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη και η ίδια θέλησε να τοποθετεί για το θέμα σημειώνοντας: «Πήγα στα βραβεία γαστρονομίας και ήταν και ο Φίλιππος εκεί. Γιατί το παίζει ο Λιάγκας; Αν είχε συναντηθεί κάπου με πρώην του θα το παίξω; Και τι έγινε; Δεν έχω κάποιο θέμα με κανέναν. Βάλτε μου λίγο να δω Λιάγκα. Δεν έχω κάποιο θέμα μαζί του, μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Τον εκτιμάω πολύ σαν συνάδελφο και επαγγελματία. Αλλά τώρα το κομμάτι της προσωπικής ζωής μου…».

«Πήγα σε κάτι βραβεία γαστρονομίας, εκεί ήταν ο άνθρωπος. Αλλά τον έχω ξαναδεί, μένουμε και κοντά δεν ήταν κάτι. Δεν χάθηκε και ο κόσμος. Μπορεί να είχα κι άλλους πρώην εκεί και να μην το ξέρατε. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο, αφού σας λέω είμαι μόνη μου. Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν και έχει τελειώσει. Άλλο το να έχεις μια επικοινωνία. Δεν είναι κάτι κακό» ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.