Η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού κάνει το δικό της απολογισμό λίγο πριν το τέλος του «Just the 2 of us», ενώ θυμάται την πρώτη μέρα που ξεκινούσε στο χώρο και βαθμολογεί τις επιλογές της.

«Είμαι η πιο αυστηρή κριτής του εαυτού μου» απαντά η Δούκισσα Νομικού στην Espresso, ενώ στην ερώτηση για το πώς βαθμολογεί τον εαυτό της, λέει: «Δεν θα έβαζα ακόμη βαθμό, θα ζωγράφιζα ένα λουλούδι και θα έγραφα «συνέχισε να προσπαθείς», όπως μας έγραφαν οι δάσκαλοι μας στο δημοτικό!»

Όπως αναφέρει, νιώθει πολύ τυχερή αφού είχε τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα της στο ξεκίνημά της, ενώ και η οικογένειά της την στήριξε πολύ σε όλες τις επιλογές της.

Στην ερώτηση αν της λείπει η πρωινή ζώνη και εάν έχει μετανιώσει που δεν συμμετείχε στο πρωινό του Mega φέτος, η ίδια απαντά: «Αυτή την περίοδο της ζωής μου δεν μου λείπει τίποτα, δεν μετανιώνω για κάτι. Νιώθω γεμάτη και χαρούμενη με ό,τι έχω στη ζωή μου. Το «Just the 2 of us» ήταν μια ευκαιρία για μένα και είμαι ευγνώμων που δεν την άφησα να περάσει από δίπλα μου».

Η Δούκισσα Νομικού δεν παραλείπει να αναφερθεί και στους ανθρώπους που πίστεψαν σ’ αυτήν, στους οποίους οφείλει και τη μέχρι τώρα πορεία της στην τηλεόραση. «Αναγνωρίζω πως τα καλλιστεία ήταν το σημείο εκκίνησης, όμως αυτό από μόνο του δεν ήταν αρκετό», συμπληρώνει.