Αφού έβγαλε προς πώληση τη βίλα στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο του 2022, η Chiara Ferragni ανακοίνωσε τη μετακόμισή της στο νέο της σπίτι στο Μιλάνο με τον σύζυγό της Federico Leonardo Lucia, γνωστός και ως Fedez και τα παιδιά τους Leo και Victoria.

Το διαμέρισμα στη γειτονιά CityLife αποτελείται από τρεις ορόφους που συνδέονται με μια επιβλητική σπειροειδή σκάλα, διαθέτει μεγάλη βεράντα και σύμφωνα με ξένα sites, το κόστος του φθάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Το διαμέρισμα της influencer, μοιάζει να είναι ένα πραγματικό όνειρο, με πολυτελείς λεπτομέρειες και μεγάλους, φωτεινούς χώρους. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν το δικό τους μπάνιο, διαθέτει γυμναστήριο, πισίνα, αίθουσα κινηματογράφου και φυσικά ένα ολόκληρο δωμάτιο-ντουλάπα γεμάτο από την συλλογή με τις πανάκριβες τσάντες της από τους διασημότερους οίκους μόδας.

Διακοσμημένα με μάρμαρο, επώνυμα έπιπλα και υφές κοσμημάτων, τα δωμάτια του σπιτιού της Chiara Ferragni προσφέρουν υπέροχη θέα στον ορίζοντα του Μιλάνου.

Το ζευγάρι επέλεξε ακριβά υλικά όπως πέτρα με εφέ ξύλου για το πάτωμα καθώς και ενεργειακό τζάκι.

Η ίδια η Κιάρα Φεράνι επιθυμούσε να κρατήσει το νέο της σπίτι μυστήριο, ο σύζυγός της, ωστόσο, μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες του διαμερίσματος αναγκάζοντάς την να… ακολουθήσει και οι θαυμαστές της είναι ενθουσιασμένοι που ανακαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την πολυτελή κατοικία.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η «Βίλα Ματίλντα», η νέα οικία της οικογένειας στη λίμνη Κόμο.