Πολλά και ποικίλα ήταν τα σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή για τις ενδυματολογικές της επιλογές στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη στο Βοτανικό και η Έλλη Κοκκίνου πήρε ανοιχτά το μέρος της.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την πρεμιέρα της με τον Λευτέρη Πανταζή, ενώ σε ερώτηση για τα ρούχα της Σήλιας Κριθαριώτη με τα οποία εμφανίστηκε στη σκηνή η καλή της φίλη και την ηλικία της Δέσποινας Βανδή, ξεκαθάρισε ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να κρίνεται.

«Τον Λευτέρη Πανταζή τον γνώρισα όταν ήμουν 19 χρόνων. Έξω με φωνάζουν… Ελλάρα και μου αρέσει αυτό, είναι ωραίο. Έχω πέσει σε πίστα, έσπασα τη γνάθο και αναγκάστηκα να κάνω χειρουργείο», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου για την πρεμιέρα με τον Λευτέρη Πανταζή και τα ατυχήματα που της έχουν συμβεί στην εργασία της.

Για τη Δέσποινα Βανδή και τα σχόλια αναφορικά με την ηλικία της και τα outfit που διάλεξε για τις φετινές της εμφανίσεις, τόνισε: «Ηλικία; Τι ηλικία; Και τι τους πειράζει; Άμα φτάσουν στην ηλικία μας, να μην το φορέσουν. Είναι καλό να μην κρίνουμε γενικότερα, ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει».

«Στις πρεμιέρες έχω πάρα πολύ άγχος, δεν θέλω κανέναν δικό μου», κατέληξε.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν η δημιουργός των ρούχων της Δέσποινας Βανδή Σήλια Κριθαριώτη έδωσε αποστομωτική απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η τραγουδίστρια.

Ειδικότερα, η Δέσποινα Βανδή, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, επέλεξε να φορέσει στην αρχή ένα μαύρο ημιδιάφανο σύνολο με σχέδιο σε στυλ ζαρτιέρα, ενώ αργότερα εμφανίσθηκε με ένα στραφταλιζέ κατακόκκινο σέξι look.

Τη Δευτέρα μια ακόλουθός της έκανε ένα προσβλητικό και αγενές σχόλιο στο Instagram της σχεδιάστριας γράφοντάς της χαρακτηριστικά: «Πολύ ωραίο, αλλά αδικείς τη δημιουργία σου φορώντας τη σε μια 50+», με την Σίλια Κριθαριώτη να της αποκρίνεται «Αν για εσάς η ηλικία είναι εμπόδιο, για μένα είναι ένας αριθμός που δεν με περιορίζει».

Την Τετάρτη η Σίλια Κριθαριώτη ανέβασε μια νέα φωτογραφία στο Ιnstagram και έστειλε ένα μήνυμα γεμάτο νόημα: «Μια κορυφαία καλλιτέχνιδα η Δέσποινα Βανδή μας εμπνέει να μένουμε νέοι, σε φόρμα και υγιείς».