Με στόχο να εφοδιάζει τους φοιτητές με δεξιότητες που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν στον κλάδο που επιθυμούν και να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο πανεπιστημιακών σπουδών στην Ελλάδα, συνεργάζεται με διακεκριμένα διεθνή Πανεπιστήμια και προσφέρει σύγχρονα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που ανταποκρίνονται στις τελευταίες τάσεις της αγοράς. Όλα τα προγράμματα σπουδών διαθέτουν τη σφραγίδα διεθνών και εγχώριων επιστημονικών και επαγγελματικών οργανισμών ανά κλάδο, που πιστοποιούν την υψηλή ποιότητά τους

Ας δούμε τις επιλογές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο για να ξεκινήσετε ένα Master τον Φεβρουάριο!

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

Η Σχολή προσφέρει το πρωτοποριακό MBA με 4 κατευθύνσεις (Project Management, FinTech Management, Business Analytics, International Business), που συνδυάζει τη θεωρία με την πρακτική, την ομαδική με την ατομική εργασία και δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα και την έρευνα, ενώ παράλληλα τους εφοδιάζει με την τεχνογνωσία, την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα που απαιτεί η διοίκηση σήμερα σε παγκόσμια κλίμακα.

Επιπλέον, η Σχολή προσφέρει Master στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ (MSc Digital and Social Media Marketing), που είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο πρόγραμμα, με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ψηφιακού μάρκετινγκ.

Σχολή Πληροφορικής 

Η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που έχουν τη σφραγίδα σημαντικών κολοσσών όπως: Microsoft, Cisco, Oracle, Sap, GitHub και EC-Council. Οι απόφοιτοι της Σχολής Πληροφορικής σταδιοδρομούν επαγγελματικά στις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου. Αποκτώντας εξειδίκευση στο αντικείμενο που τους αρέσει, εξασφαλίζουν μάλιστα ακόμη υψηλότερες αποδοχές και καλύτερες θέσεις εργασίας.

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου σε μεταπτυχιακά στις παρακάτω εξειδικεύσεις: Ασφάλεια Πληροφοριών και Ηλεκτρονική Εγκληματολογία, Τεχνολογία Ηλ. Υπολογιστών και Επικοινωνίας Πληροφορίας, Computer Games Development (Ανάπτυξη παιχνιδιών), Data Science (Επιστήμη Δεδομένων), Artificial Intelligence (Τεχνητή Νοημοσύνη), Big Data Technologies (Τεχνολογίες Μεγάλων Δεδομένων). 

Ανακαλύψτε εδώ όλα τα μεταπτυχιακά της Σχολής Πληροφορικής.

Σχολή Τουρισμού

Photo: Tourismos – metaptyxiaka 

Η 10 φορές βραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, που αποτελεί ταυτόχρονα τη μοναδική Σχολή μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) στην Ελλάδα, προσφέρει το Μεταπτυχιακό στη Διεθνή Φιλοξενία, Οργάνωση Εκδηλώσεων και Διοίκηση Τουρισμού (MSc International Hospitality, Events and Tourism Management).  

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το Oxford Brookes University, ένα από τα 20 καλύτερα Πανεπιστήμια για σπουδές Τουρισμού στον κόσμο (QS World University Ranking 2022). 

Σχολή Υγείας

Δύο μεταπτυχιακά της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι διαθέσιμα για εγγραφές τον Φεβρουάριο, το μεταπτυχιακό στην Αποκατάσταση (MSc Rehabilitation) και το μεταπτυχιακό στην Ιατρική Γενετική (MSc Medical Genetics and Genomics), δύο προγράμματα που προωθούν τη διεπιστημονικότητα και την καλλιέργεια ερευνητικού πνεύματος, αξίες που συνάδουν και με την αναπτυγμένη ερευνητική δραστηριότητα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Σημειώνεται ότι το Κολλέγιο διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ιδιόκτητα εξειδικευμένα εργαστήρια, όπου οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με πραγματικά περιστατικά.

Σχολή Ναυτιλίας

Η Σχολή Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα σε συνεργασία με το Solent University, παγκόσμιο ηγέτη στις σπουδές Ναυτιλίας. Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου σε μεταπτυχιακά στις παρακάτω εξειδικεύσεις: Διεθνή Ναυτιλιακή Διοίκηση (International Maritime Business), Διεθνή Ναυτιλία και Εφοδιαστική Αλυσίδα (MSc International Shipping and Logistics), Διαχείριση Πλοίων (Fleet Management), Επιχειρηματική Ανάλυση στη Ναυτιλία (Business Analytics in Shipping), Εμπόριο Ενέργειας και Αειφορία (Energy Trading and Sustainability). 

Η Σχολή Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι πιστοποιημένη από τους μεγαλύτερους ναυτιλιακούς φορείς, ενώ διαθέτει και ισχυρό δίκτυο συνεργαζόμενων κορυφαίων ναυτιλιακών εταιριών. 

Βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά της Σχολής Ναυτιλίας.

Σχολή Ψυχολογίας 

Η Σχολή Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε  ανάμεσα σε πλήθος εξειδικεύσεων με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας, που έχουν ως βασικό γνώμονα τον άνθρωπο και τη γενική συμπεριφορά του στο ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο. Πιο συγκεκριμένα, οι εξειδικεύσεις ανάμεσα στις οποίες μπορείτε να επιλέξετε είναι οι εξής: Κλινική Ψυχολογία, Ψυχολογία της Εργασίας, Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, Θετική Ψυχολογία και Coaching, Παιδοψυχολογία, Νευροψυχολογία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστημονική υποδομή των φοιτητών ενισχύεται από την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας μέσω της πρακτικής άσκησης, δίνοντας στους απόφοιτους τις απαραίτητες επαγγελματικές δεξιότητες για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας και μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο τους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα για τα μεταπτυχιακά της Σχολής Ψυχολογίας

Σχολή Παιδαγωγικών

Η Σχολή Παιδαγωγικών προσφέρει το Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή (MA Special Educational Needs), το οποίο προσφέρει υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκές και επαγγελματικές δεξιότητες στην επιστήμη της Ειδικής Αγωγής, με κύριο στόχο την εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο και στην κριτική αξιολόγηση.

Το μεταπτυχιακό εστιάζει στην κοινωνική διάσταση της Ειδικής Αγωγής, γεγονός το οποίο καθιστά τους απόφοιτους ικανούς να μεταδώσουν κοινωνική, συναισθηματική και ακαδημαϊκή παιδεία, καθώς και να παρέχουν εξειδικευμένη και ουσιαστική υποστήριξη σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής 

Με στόχο να εκπαιδεύσει τους φοιτητές σε ακόμα πιο εξειδικευμένες πτυχές και στοχευμένες ενέργειες του Αθλητικού Management, η Σχολή Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ανάπτυξη και Διοίκηση Αθλητισμού (ΜΑ Sport Development and Management). 

Το πρόγραμμα φέρνει σε επαφή τους φοιτητές με σύγχρονες αρχές και εργαλεία βιώσιμης διοίκησης αθλητισμού, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη επαγγελματιών ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ταχύτατα αναπτυσσομένης αθλητικής βιομηχανίας.

Σχολή Πολιτισμού & Επικοινωνίας

Η Σχολή Πολιτισμού προσφέρει το Μεταπτυχιακό στη Δημιουργική Γραφή (ΜA Creative Writing), το οποίο θεωρείται ένα από τα καλύτερα μεταπτυχιακά στη Δημιουργική Γραφή παγκοσμίως.

H ακαδημαϊκή ομάδα απαρτίζεται από αναγνωρισμένους, πολυβραβευμένους, εν ενεργεία συγγραφείς (Μανίνα Ζουμπουλάκη, Χρήστος Κυθρεώτης, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Γιάννης Μπασκόζος, Χρήστος Οικονόμου, Ευτυχία Παναγιώτου, Κάλλια Παπαδάκη) οι οποίοι αναλαμβάνουν να μυήσουν φοιτητές στα «μυστικά του επαγγέλματος», ώστε να είναι σε θέση να παραγάγουν γραφή άξια να δημοσιευθεί. 

Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα. 

Θεσσαλονίκη Ι Αθήνα Ι Μαρούσι | Πειραιάς | Κρήτη | Ρόδος | Λάρισα | Πάτρα

Περισσότερα στο mitropolitiko.edu.gr ή στη Γραμμή Πανελλαδικής Ενημέρωσης 213 33 30 300.