Ο Σταύρος Μπαλάσκας το βράδυ της Τετάρτης (14/06) τρόμαξε τους διαδικτυακούς τους φίλους καθώς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου αρκετά τραυματισμένος. Ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας ενεπλάκη σε τροχαίο το οποίο τον έστειλε στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, ο Σταύρος Μπαλάσκας πήγαινε για προγραμματισμένο ραντεβού στο ΚΑΤ όταν συνέβη το τροχαίο που τελικά τον έστειλε στο χειρουργείο του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Όπως είπε ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Alpha, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με διερχόμενο ΙΧ, που είχε παραβιάσει τον κόκκινο φωτεινό σηματοδότη.

«Μία κοπέλα πέρασε με το ΙΧ της το Stop, “πλακωθήκαμε” στα φρένα κι εγώ κι αυτή, για να αποφύγω τη σφοδρή σύγκρουση μαζί της. Η μηχανή μου εξετράπη της πορείας της και έσκασα στο οδόστρωμα με τον δεξί μου ώμο, με αποτέλεσμα να πάθω πολύ σοβαρή ζημιά. Κόπηκε ο υπερακάνθιος, κόπηκε ο τένοντας, κόπηκε ο υποπλάτιος. Με τα πολλά και τα λίγα ήρθα στο ΚΑΤ. Τρόμαξα πολύ και φοβήθηκα, γιατί ξαφνικά έπαψα να έχω δεξί χέρι, δεν κινούταν. Ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου, είχε κοπεί οτιδήποτε το στήριζε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Μπαλάσκας στην περιγραφή του για το πώς συνέβη το τροχαίο.

Στη συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Σταύρος Μπαλάσκας θέλησε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου για την εξαιρετική του περίθαλψη, αποκαλύπτοντας πως το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε διήρκησε συνολικά 2μιση ώρες και πως θα πρέπει να κρατήσει το χέρι του δεμένο για τρεις μήνες.