Για σήμερα προβλέπονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση.

Αττική

Ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 τοπικά 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 και τοπικά 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία άστατος με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες προβλέπεται άστατος με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες ενώ αναμένεται βελτίωση το βράδυ. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος καιρός με τους ανέμους βορειοδυτικούς 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος καιρός με ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.