Κρίσιμη είναι η αυριανή μέρα για τον επιχειρηματία και πρόεδρο της Aspis Capital Παύλο Ψωμιάδη, ο οποίος απολογείται στην ανακρίτρια για δύο κακουργήματα, απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του ύστερα από μήνυση που είχαν καταθέσει 65 χαμένοι επενδυτές , ενώ αμέσως ανακριτής και εισαγγελέας εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης του επιχειρηματία, γιατί είχαν περιέλθει σε γνώση τους πληροφορίες ότι προετοίμαζε τη διαφυγή του στο εξωτερικό.

Ο Π. Ψωμιάδης κρατούμενος θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Αμέσως μετά την απολογία του οι δικαστές θα αποφασίσουν αν ο κατηγορούμενος αφεθεί ελεύθερος με κάποιον περιοριστικό όρο ή αν ο επόμενος σταθμός θα είναι οι φυλακές Κορυδαλλού. Αξίζει να σημειωθεί ότι για συμμετοχή στην ίδια υπόθεση κατηγορούνται η σύζυγος και η κόρη του επιχειρηματία για τις οποίες με διάταξη του εισαγγελέα έχει διαταχθεί η απαγόρευση εξόδου τους από τη χώρα, ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία τους στα επόμενα στάδια της δικαστικής έρευνας.