Ράγισαν καρδιές στη κηδεία της 3χρονης που πέθανε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, καθώς στο «τελευταίο αντίο» οι συγγενείς τοποθέτησαν ροζ μπαλόνια και κουφέτα στον ιερό ναό.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Tlive» η κηδεία έγινε στην εκκλησία του Αγίου Ιερόθεου στο χωριό Κομπωτή Αιτωλοακαρνανίας, τόπο καταγωγής του πατέρα του κοριτσιού. Μάλιστα, το σκηνικό της κηδείας, θύμιζε περισσότερο βάπτιση, σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, επειδή τηρήθηκαν τοπικά έθιμα.

Σημειώνεται, ότι το παιδί κατέληξε το Σάββατο στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης, ενώ οι γονείς του παιδιού κατέθεσαν μήνυση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα ιατρικού λάθους.

Επίσης, σύμφωνα με την τεχνική σύμβουλος της οικογένειας της 3χρονης, Κατερίνα Αποστολίδου, είχε πει ότι «ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς, στο νοσοκομείο γινόταν διερεύνηση η οποία δεν ολοκληρώθηκε. Στο νοσοκομείο από την νεκροτομή δεν μας διαφώτισαν. Νεκροτομικά δεν βρήκαμε κάποια σαφή αιτία. Ακόμα δεν έχω παραλάβει τον ιατρικό φάκελο της μικρής για να δούμε τι έγινε και μέσα στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου είχε ένα πρήξιμο στους αστραγάλους και πονούσε το χέρι του, αλλά είχε και χαμηλό πυρετό. Το εξέτασε και ορθοπεδικός αλλά δεν βρήκε κάτι. Στην πορεία της νοσηλείας εμφάνισε και ένα εξάνθημα. Δεν πήρε ποτέ εξιτήριο το παιδί, τις τελευταίες μέρες επιδεινώθηκε η κατάστασή του γι’ αυτό πήγε στο Ιπποκράτειο».