Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με βαθμιαία βελτίωση των καιρικών φαινομένων προς το βράδυ. Ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση του καιρού…

Αττική
Για αύριο αναμένονται λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 και τοπικά 4 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Άστατος προβλέπεται για αύριο ο καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: βόρειοι 3 τοπικά 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τους ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ στη Θράκη τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία μέχρι 25 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα φτάσει μέχρι 28 βαθμούς.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Τοπικές νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Κρήτης τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα καταιγίδας στα ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.