Το «παιδί και ο κόσμος του» είναι το θέμα του παιδαγωγικού σεμιναρίου που διοργανώνει η Βορέειος Βιβλιοθήκη του δήμου Αμαρουσίου σε μια προσπάθεια να προσφέρει πολύτιμη αρωγή στους γονείς για να κατανοήσουν τα παιδιά τους αλλά και να αναπτύξουν υγιείς και αρμονικές σχέσεις μαζί τους. Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε τρεις ενότητες.

Η πρώτη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:30 μ.μ. στη Βορέειο Βιβλιοθήκη (Στ. Δραγούμη 30 & Μιλτιάδου), θα ασχοληθεί με τις σχέσεις γονέων και παιδιών και πώς το εξωτερικό περιβάλλον επιδρά στη διαμόρφωσή τους.

Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:30 μ.μ. θα ακολουθήσει η δεύτερη ενότητα του σεμιναρίου που θα έχει ως θέμα τους γονείς και τις σχολικές επιδόσεις των παιδιών.

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:30 μ.μ. με την ενότητα που θα ασχοληθεί με τις σχολικές διακοπές και την απασχόληση των γονέων.

Ομιλήτρια θα είναι η παιδαγωγική σύμβουλος Αγριππίνα Μαδυτινού.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος για αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στο τηλ. 210-6147181 ή στο e-mail: [email protected]