Δυσκολότερη αναμένεται η κατάσταση στην Αττική τις επόμενες ώρες εξαιτίας του χιονιά που έφερε η κακοκαιρία Ελπίδα, με τις αρχές να έχουν προειδοποιήσει τους πολίτες με μήνυμα από το 112. Στα νεότερα για την εξέλιξη της κακοκαιρίας στην Αττική αναφέρεται ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ειδικότερα, γράφει: «Πολύ πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα δίνει και η πρωινή ανανέωση του μετεωρολογικού μας μοντέλου για την Αττική με το μέγιστο της έντασης από το απόγευμα σήμερα μέχρι το πρωί αύριο.

Παρακολουθήστε στο επισυναπτόμενο βίντεο με τις αποχρώσεις του μπλε πως θα κινηθούν τα χιονοκύματα και ποιες περιοχές θα επηρεάσουν.

ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ Ή ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Ή ΧΙΟΝΟΛΑΣΤΙΧΑ!!!!».

Πολύ πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα δίνει και η πρωινή ανανέωση του μετεωρολογικού μας μοντέλου για την Αττική με το μέγιστο της έντασης από το απόγευμα σήμερα μέχρι το πρωί αύριο. Παρακολουθήστε στο επισυναπτόμενο βίντεο με τις αποχρώσεις του μπλε πως θα κινηθούν τα χιονοκύματα και ποιες περιοχές θα επηρεάσουν. ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ Ή ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Ή ΧΙΟΝΟΛΑΣΤΙΧΑ!!!!

Posted by Klearhos Marousakis on Monday, January 24, 2022