Μέχρι τέλους σκοπεύει να πάει την υπόθεση η 24χρονη κοπέλα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. «Δεν το βάζει κάτω, θα συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε, θα το πάει μέχρι τέλους. Ελπίζουμε σε μια καλή δικαιοσύνη στην Ελλάδα» λέει μιλώντας στο «Live News» ξάδερφος της νεαρής.

 «Το μόνο που θέλει είναι να πληρώσουν, τίποτα άλλο. Δικαιοσύνη ζητάει. Είναι αρκετά σοκαρισμένη αλλά είναι και τυχερή γιατί έχει άτομα γύρω της που την βοηθάνε πάρα πολύ και την στηρίζουνε και την βοηθάνε και θα συνεχίσουν να την βοηθάνε. Εννοείται ότι θα το πάει μέχρι τέλους και σας λέω από θέμα δύναμης και σαν χαρακτήρας το βλέπετε και μόνοι σας ότι δεν θα το βάλει κάτω. Το έχει σπρώξει και η ίδια» τονίζει ο ίδιος.

Ο ξάδελφός της μιλά για τη δύσκολη ζωή της 24χρονης η οποία μέσα σε δύο χρόνια έχασε μάνα, πατέρα, αρραβωνιαστικό, αλλά και τη θεία της, που υπήρξε δεύτερη μητέρα.

«Άμα σκεφτείτε μόνο ότι η κοπέλα μέσα σε δυο χρόνια κήδεψε αρραβωνιαστικό μάνα και πατέρα και πριν ούτε 45 ημέρες κηδέψαμε την μάνα μου που ήταν στην ουσία η μάνα της που την στήριζε από εκεί να καταλάβετε μόνο τι δύναμη έχει. Όταν φτάνεις μέσα σε δύο χρόνια ανά έξι μήνες να κηδεύεις μάνα πατέρα αρραβωνιαστικό και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται ένα παιχνίδι. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από αυτά που πέρασε η 24χρονη μπροστά σε αυτό που έκανε» καταλήγει.

Στο μεταξύ, στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να αποδειχθεί αν είχαν ρίξει κάποια ναρκωτική ή άλλη ουσία στο ποτό του θύματος στρέφεται το ενδιαφέρον των Αρχών. Στα εργαστήρια τοξικολογίας του ΑΠΘ, εξετάζουν εάν χορηγήθηκε στην 24χρονη είναι μια άχρωμη, άοσμη, άγευστη ουσία – συνήθως είναι σε υγρή μορφή -, η οποία είναι ευρέως γνωστή ως το χάπι του βιασμού και η οποία ονομάζεται γ- υδροξυβουτυρικό οξύ.

Την ουσία αυτή ψάχνουν να βρουν αν ανιχνεύεται στον οργανισμό της, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής TlIve στον Alpha. Όπως αναφέρθηκε, η δυσκολία στη συγκεκριμένη ανίχνευση είναι ότι η ουσία αυτή παράγεται και φυσικά στον οργανισμό μας άρα για να διαπιστώσουν και να είναι σίγουροι αν δόθηκε το αποκαλούμενο χάπι του βιασμού, θα πρέπει να διαπιστωθεί ότι βρίσκεται στον οργανισμό από ένα ποσοστό και πάνω