Εκτός λειτουργίας θα παραμείνει αυτό το Σαββατοκύριακο ο ΗΣΑΠ, στο τμήμα του από Ειρήνη έως Κηφισιά λόγω εργασιών στις γραμμές του ηλεκτρικού.

Σε αυτό το τμήμα οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται εκτάκτως πό τη λεωφορειακή γραμμή Χ5 (Σταθμός ΗΣΑΠ-Κηφισιά πλατεία Πλατάνου)

Η αφετηρία της γραμμής θα είναι απέναντι από την είσοδο του σταθμού Ειρήνη και το τέρμα στην πλατεία Πλατάνου, όπου βρίσκεται και η αφετηρία των λεωφειακών γραμμών 550, Ε7, Χ14 .

Η λεωφορειακή γραμμή Χ5, στην κατεύθυνση προς Κηφισιά θα ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή :

Από το σταθμό Ειρήνη του ηλεκτρικού θα πηγαίνει δεξιά στη Νερατζιωτίσσης, στη συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού, δεξιά στην Αγ. Κων/νου, αριστερά λεωφ. Κηφισίας και αριστερά στην πλατεία Πλατάνου.

Οι στάσεις που θα πραγρατοποιούνται είναι οι εξής : σταθμός Ειρήνη, σταθμός Νερατζιώτισσα, δθιασταύρωση Μελισσίων, ΚΑΤ, Ζηρίνειο, πλατεία Πλατάνου.

Στην κατεύθυνση προς σταθμό Ειρήνη θα ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή :

Από την πλατεία Πλατάνου, λεωφ. Κηφισίας, δεξιά Αγ. Κωνσταντίνου, αριστερά Νερατζιωτίσσης, στη συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού και αριστερά στον χώρο επιβίβασης απέναντι από το σταθμό Ειρήνη. 

Οι στάσεις που θα πραγρατοποιούνται είναι οι εξής : πλατεία Πλατάνου, ΚΑΤ, διασταύρωση Μελισσίων, σταθμός Νερατζιώτισσα και σταθμός Ειρήνη.

Η συχνότητα δρομολογίων θα είναι αντίστοιχη των συρμών του ΗΣΑΠ.