Τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση του καιρού…

Αττική

Για αύριο ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος ενώ από το μεσημέρι αναμένονται νεφώσεις
με πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν
μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς
Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες
νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και
σποραδικές καταιγίδες κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Μακεδονία, Θράκη

Για αύριο Πέμπτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 τοπικά 4 μποφόρ με τη θερμοκρασία στους 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Τοπικές νεφώσεις που αναμένεται να αυξηθούν. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Κρήτης κατά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός για αύριο προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.