Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν. Κάπως έτσι περιγράφουν αστρολόγοι και δεξιοτέχνες του φενγκ σούι στην Ασία τη σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίνλτετον. Ενόψει του επικείμενου γάμου τους μάλιστα, προβλέπουν ότι θα είναι μαζί για τα εύκολα, αλλά κυρίως για τα δύσκολα…

«Οι δυο τους ταιριάζουν απόλυτα. Ο ένας γεννήθηκε το χειμώνα, ο άλλος το καλοκαίρι, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον τέλεια», εκτιμά ο Γέο Τινμίνγκ, ένας από τους δασκάλους του φενγκ σούι, της κινεζικής μαντικής τέχνης, από τους πιο φημισμένους στο Χονγκ Κονγκ. Η μόνη επιφύλαξή του είναι ότι το ζευγάρι θα έχει αρκετούς καβγάδες, χωρίς ο Τινμίνγκ να διευκρινίζει πόσο αυτοί θα επηρεάσουν το γάμο.

Για έναν ακόμη δάσκαλο του φενγκ σούι από το Χονγκ Κονγκ, τον Άντονι Τσενγκ, η έκβαση του γάμου του Ουίλιαμ και της Κέιτ θα είναι όμοια αυτής των γονιών του πρωτότοκου γιου του πρίγκιπα διαδόχου Κάρολου και της αείμνηστης Νταϊάνας: ένα διαζύγιο.

«Το ζευγάρι θα βιώνει δυσάρεστες καταστάσεις επί δέκα χρόνια, όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα έχει συμπληρώσει τα 39 του χρόνια», βεβαιώνει ο Τσενγκ που δείχνει ακόμη πιο απαισιόδοξος για την τύχη του πρίγκιπα, προβλέποντας ένα διαζύγιο ή ένα σοβαρό τροχαίο. «Ένα από τα δύο γεγονότα θα συμβεί. Κι αν ο Ουίλιαμ είναι θύμα τροχαίου, αυτό θα είναι θανατηφόρο», αναφέρει.

Για τον Τσενγκ, σύμφωνα με την κινεζική τέχνη της μαντικής, ο Ουίλιαμ «θα ζήσει και άλλες ιστορίες αγάπης, ενώ εύκολα θα ερωτεύεται άλλες γυναίκες», είπε προβλέποντας έτσι δύσκολες στιγμές για την Κέιτ.

«Ο μόνος τρόπος για να κρατήσει ο γάμος τους είναι η σύζυγος να κλείνει τα μάτια σε όλα αυτά», συστήνει ο δεξιοτέχνης του φενγκ σούι.

Ο ινδός αστρολόγος Αρούν Κούμαρ Μπανσάι εμφανίζεται πιο καθησυχαστικός. «Ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους. Στο τεστ συμβατότητας, παίρνουν 24 βαθμούς σε σύνολο 36» είπε, προβλέποντας το γάμο τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. «Αυτή έχει πιο ήπια προσωπικότητα σε σχέση με αυτόν. Αυτή θα ανταποκρίνεται ευνοϊκά σε ό,τι αυτός της ζητάει και θα αποδειχτεί κατά κάποιον τρόπο βολική. Θα αναπτύξουν μια εγκάρδια σχέση, δεν θα τσακώνονται ούτε δημόσια ούτε κατ’ ιδίαν», είπε. Κατά τον Μπανσάι, ο Ουίλιαμ διανύει σήμερα την καλύτερη περίοδο της ζωής του. Αυτό θα διαρκέσει 15 έως 20 χρόνια”».

Η μόνη σκιά που διαφαίνεται, σύμφωνα με τον ινδό αστρολόγο, είναι ότι το ζευγάρι θα πρέπει να περιμένει περισσότερο καιρό από τον προβλεπόμενο για να αποκτήσει ένα παιδί. Αντίθετα, ο Τινμίνγκ προβλέπει ότι η Κέιτ θα μείνει έγκυος το 2012.

Όσο για την ηλικία της Κέιτ, που είναι έξι μήνες μεγαλύτερη από το μέλλοντα σύζυγό της, αυτό δεν θα πρέπει να φοβίζει τον Ουίλιαμ, διαβεβαιώνει η Μακ Λινγκ Λινγκ, επίσης ειδική της κινέζικης μαντικής από το Χονγκ Κονγκ. «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει δίκιο που νυμφεύεται μια μεγαλύτερη του γυναίκα. Οι προσωπικότητές τους παντρεύονται υπέροχα. Προβλέπω γι αυτούς έναν καλό γάμο».