Από τις 14:00 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το πρωί της Πέμπτης θα μείνει κλειστή η νέα εθνική οδός Κορίνθου-Πατρών μεταξύ των κόμβων Αρχαίας Νεμέας και Κιάτου, λόγω κατεδάφισης της γέφυρας Ταρσινών στο 101,5 χλμ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Στην κατεύθυνση προς Πάτρα, από το ύψος της Πουλίτσας (Χ.Θ. 100+800) έως το ύψος των ΣΕΑ Κιάτου (Mc Donalds, Χ.Θ. 103+500), η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από το όμορο τοπικό οδικό δίκτυο. Ωστόσο τα φορτηγά μεγάλου μήκους (>13μ) θα πρέπει να εξέρχονται ενωρίτερα, στον Κόμβο Αρχαίας Κορίνθου και μέσω της παλαιάς εθνικής να εισέρχονται ξανά στη νέα εθνική μέσω του Κόμβου του Κιάτου.

Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από το ύψος του Κόμβου Κιάτου (Χ.Θ. 107+320) έως το ύψος του Κόμβου Αρχαίας Κορίνθου (Χ.Θ. 87+480), η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από την παλαιά εθνική οδό.

Κλειστό λόγω εργασιών θα είναι από τις 20:00 σήμερα έως τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης και το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, από το ύψος των Σελιανιτίκων Αιγίου, έως το Ρίο.

Τα αυτοκίνητα θα εκτρέπονται στην παλαιά εθνική οδό στον κόμβο των Σελιανιτίκων και θα επιστρέφουν στην νέα εθνική οδό στο ύψος του Ρίου.

Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται κανονικά.