Καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των ελλήνων οδηγών γύρω από την υπεύθυνη κατανάλωση πραγματοποίησε την Πέμπτη 5 και Παρασκευή 6 Ιουνίου, η νέα μπίρα Amstel Free με 0,0% αλκοόλ σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό, Βήμα fm.

Κεντρικό μήνυμα της ενέργειας ήταν η φράση «Κερνάμε Ασφαλώς», που χαρακτηρίζει και την προσήλωση της Amstel στην υπεύθυνη κατανάλωση και την ασφαλή οδήγηση, που δεν συμβαδίζουν με την κατανάλωση αλκοόλ.
Στο πλαίσιο της εκστρατείας, δεκάδες χιλιάδες οδηγοί σε κομβικά σημεία της Αθήνας δοκίμασαν τη νέα μπίρα με 0,0% αλκοόλ και, παράλληλα, έλαβαν ενημερωτικό φυλλάδιο με χρήσιμες και χρηστικές πληροφορίες για την υπεύθυνη κατανάλωση και την ασφαλή οδήγηση.

Η Amstel Free είναι η πρώτη μπίρα που παράγεται στην Ελλάδα με 0,0% αλκοόλ, ανοίγοντας μία νέα κατηγορία στην αγορά. Χωρίς αλκοόλ, η νέα μπίρα δεν επηρεάζει την ικανότητα οδήγησης, ενώ είναι ιδανική για κατανάλωση σε όσους επιθυμούν να την απολαύσουν στο διάλειμμα της εργασίας τους, για όσους αθλούνται και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, αφού περιέχει μόνο 23 θερμίδες ανά 100 ml.