Η Κωτσόβολος επιλέγει στρατηγικά τη συνέχεια των επενδύσεων της στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων που διατηρεί σε όλη τη χώρα και συνεχίζει το πλάνο της αυτή τη φορά στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Η Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στην Ελλάδα, αυτή την εβδομάδα, καλωσόρισε τους πελάτες της σε ένα πλήρως ανακαινισμένο και υπερσύγχρονο κατάστημα στην Καλαμάτα. Πρόκειται για έναν χώρο, συνολικού εμβαδού 1.500 τ.μ. ο οποίος διαμορφώθηκε από την αρχή με βάση τα διεθνή πρότυπα του Ομίλου Dixons.
Το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αριστομένους στο κέντρο της πόλης και εκτείνεται σε τρία επίπεδα άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό τη Δευτέρα 7 Απριλίου. Όσοι επισκεφθούν τον ανακαινισμένο χώρο μπορούν να διαπιστώσουν τις αλλαγές και να απολαύσουν μια διαφορετική εμπειρία αγορών που αναδεικνύει περισσότερο τα προϊόντα και τις δυνατότητες τους.

Το κατάστημα διακρίνεται επίσης για την τεχνογνωσία και την αποτελεσματικότητα των ανθρώπων του ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι περιλαμβάνει και σημείο εξυπηρέτησης του Support 360º. Το ολοκληρωμένο brand υποστήριξης πελατών της Κωτσόβολος, με χρήσιμες υπηρεσίες για την παράδοση, την εγκατάσταση, τη συντήρηση, την τεχνική υποστήριξη και τη συνεχή προστασία όλων των συσκευών.

Με αφορμή την ανακαίνιση του καταστήματος της Καλαμάτας ο κ. Δημήτρης Αβραάμ, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων της Κωτσόβολος δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη νέα εικόνα του καταστήματος μας στην Καλαμάτα. Είναι, χωρίς υπερβολή, ένα κατάστημα εφάμιλλο των ευρωπαϊκών καθώς έχει βασιστεί σε διεθνείς προδιαγραφές. Πρόκειται για ένα πραγματικό κέντρο τεχνολογίας στο κέντρο της πόλης με εξαιρετική γνώση και εξυπηρέτηση από μια μοναδική ομάδα ανθρώπων που το στελεχώνει. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την αναβάθμιση των καταστημάτων μας και να επενδύσουμε ακόμη περισσότερο στην εμπειρία αγορών και εξυπηρέτησης που απολαμβάνουν οι πελάτες μας».



Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 98 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζόμενους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.
Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Σχετικά με τη Dixons Retail

Η Dixons Retail είναι μία από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες που εξειδικεύεται στη λιανική πώληση ηλεκτρικών ειδών μέσα από πολλαπλά κανάλια και στην παροχή συμπληρωματικών υπηρεσιών. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 32.000 εργαζόμενους σε 12 χώρες. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα.
Οι αλυσίδες της DixonsRetail περιλαμβάνουν τα εμπορικά σήματα Currys, Knowhow και PC World στη Μ. Βρετανία και Ιρλανδία, τις Elkjοp, ElGiganten, Gigantti, Lefdal και Knowhow στις Σκανδιναβικές χώρες, την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στην Ελλάδα, την ElectroWorld στην Κεντρική Ευρώπη και τη Dixons Travel σε διάφορα αεροδρόμια της Ευρώπης.


Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

 Facebook – www.facebook.com/Kotsovolos
 Twitter – https://twitter.com/KotsovolosOn
 You Tube – http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece
 Google Plus – https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα