Με ανοιχτή του επιστολή προς τους υποψηφίους δημάρχους, ο εμπορικός σύλλογος Πεύκης ζητά μείωση στα δημοτικά τέλη

Η επιστολή έχει ως εξής:

Προς τους Υποψηφίους Δημάρχους
Πεύκης – Λυκόβρυσης

Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πεύκης σας εύχεται καλή επιτυχία στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές και το όραμά σας για την αναβάθμιση της ζωής στην περιοχή μας να γίνει πραγματικότητα.
Η παγκόσια οικονομική κρίση, που έχει επεκταθεί και στην χώρα μας, είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί καθημερινά όλους μας.
Ο εμπορικός κόσμος, που ουσιαστικά στηρίζει την ανάπτυξη και την δημιουργία, βάλλεται από παντού, ενώ η λειτουργία χιλιάδων επιχειρήσεων απειλείται όλοένα και περισσότερο.
Εμείς, ως εκπρόσωποι των εμπόρων και επαγγελματιών της Πεύκης, προσβλέπουμε σε μία γόνιμη συνεργασία μαζί σας, η οποία καθίσταται απαραίτητη, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική και κοινωνική συγκυρία και αφορά το καλό όλων μας.
Πιο συγκεκριμένα και στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας (αλλά και επιβίωσης) των επιχειρήσεών μας, υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που θα θέλαμε να θέσουμε υπό την αντίληψή σας.
Τα ζητήματα αυτά συνδέονται με τα έξοδα λειτουργίας των επιχειρήσεών μας και τα Δημοτικά τέλη, τα οποία θα ήταν άμεση ανάγκη για το κρίσιμο διάστημα των επόμενων 10 μηνών να μειωθούν εί δυνατόν στο μισό.
Κάτι τέτοιο θα έδινε μία σημαντική ανάσα σε όλους μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την παρούσα κατάσταση, να διαφυλάξουμε τη απασχόληση και να είμαστε σε θέση να συγκρατήσουμε τις τιμές μας σε επίπεδα ωφέλιμα για τους καταναλωτές.
Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητούμε την στήριξή σας και ευχόμαστε καλή επιτυχία, όσον αφορά την υποψηφιότητά σας. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε, ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε η προσεχής περίοδος να είναι τόσο για εσάς, όσο και για το σύνολο του κόσμου της Πεύκης επικοδομητική.

πηγή: ekfrasi