Ένα ξεχωριστό, χειροποίητο δημιούργημα μπορεί να ξεκινήσει από μια κάψουλα Nespresso, όπως απέδειξε το ιδιαίτερα επιτυχημένο σεμινάριο, που διοργανώθηκε στην Nespresso Boutique της Κηφισιάς (Λεβίδου 11).

Η αρχιτέκτονας Όλγα Κτενά, που εμπνέεται καλλιτεχνικά όχι μόνο από το περιεχόμενο μιας κάψουλας Nespresso αλλά και από την αισθητική της καθοδήγησε τους συμμετέχοντες στην διακόσμηση λαμπάδων αλλά και στην κατασκευή άλλων πασχαλινών στολιδιών. Αξιοποιώντας ήδη χρησιμοποιημένες κάψουλες οι συμμετέχοντας είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν επίσης πολύχρωμα λουλούδια για να διακοσμήσουν το στεφάνι της Πρωτομαγιάς.

Το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει με την εμφάνιση και την πρωτοτυπία του, δείχνοντας ότι η δημιουργικότητα χωράει στην καθημερινή απόλαυση ενός καφέ Nespresso ενώ μας διδάσκει πώς να δώσουμε ζωή με πολλή φαντασία στις χρησιμοποιημένες κάψουλες Nespresso.

«Έχω δημιουργήσει πολλά έργα με κάψουλες Nespresso, κυρίως γλυπτά. Όμως απόλαυσα ιδιαίτερα αυτό το σεμινάριο γιατί με αφορμή το ελληνικό Πάσχα και την Πρωτομαγιά που πλησιάζει, μικροί και μεγάλοι έμαθαν πώς να αξιοποιούν τις κάψουλες Nespresso» τόνισε η Όλγα Κτενά.

Τα σεμινάρια Καφεγνωσίας της Nespresso , που συστήνουν το καφεζείν στο ελληνικό κοινό, θα συνεχιστούν με νέες θεματικές μετά το Πάσχα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα στις Nespresso Boutiques.