Κυκλοφοριακό έμφραγμα επικρατεί στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής, που τους έχει μετατρέψει σε ποτάμια.

Κλειστή παραμένει η Πειραιώς από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Χαμοστέρνας, η λεωφόρος Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, η Περιφερειακή Αιγάλεω και η εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της γέφυρας στον Ασπρόπυργο.

Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Κόρινθο της εθνικής οδού, από τον Κηφισό μέχρι τη Λ.Κουμουνδούρου και στη λεωφόρος Ποσειδώνος από το ύψος του ΣΕΦ μέχρι τη Συγγρού.

Η πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί πάνω από 350 κλήσεις για άντληση υδάτων σε Αιγάλεω, Νίκαια, Χαϊδάρι, Περιστέρι και γενικότερα στα δυτικά προάστια, καθώς και για απεγκλωβισμό οδηγών που ακινητοποιήθηκαν στα αυτοκίνητά τους στην Ιερά Οδό , στο Χαιδάρι , στην Πειραιώς στο Γάζι και στη Λεωφ. Σχιστού στο Σακαραμαγκά, έξω από το Αττικό Νοσοκομείο.

Εκτός από τα προβλήματα στους δρόμους υπάρχουν και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της ΔΕΗ, έχουν πέσει τρεις γραμμές μέσης στάθμης με αποτέλεσμα να έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι αρκετές περιοχές. Εκτός λειτουργίας είναι μία γραμμή μέσης τάσης από Κορυδαλλό προς Πειραιά και εκτεταμένα προβλήματα υπάρχουν στο δίκτυο από Καλλιθέα προς Πειραιά.