Υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα, με τις βροχοπτώσεις να περιορίζονται, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 στη δυτική Ελλάδα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου έως το μεσημέρι θα έχουν σταματήσει. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Ελλάδας, αλλά και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 1 έως 12 στη βόρεια Ελλάδα, 1 έως 14 στη δυτική Ελλάδα, 5 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 3 έως 16 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από τα δυτικά, με ένταση από 4 έως 7 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενίσουν. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νότιοι – νοτιοδυτικοί, 6 με 7 και τοπικά τις πρωινές ώρες 8 μποφόρ. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν έως και το απόγευμα στον Κορινθιακό κόλπο.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

Δείτε τη γενική πρόγνωση του καιρού για σήμερα…