Το NEW TASTE, ο νέος, αγαπημένος προορισμός γεύσης στο κέντρο της πόλης, δημιουργεί εντυπωσιακές γευστικές προτάσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και δίνει το μοναδικό του στίγμα αυτές τις γιορτές.

Στο ξεκίνημα της πιο όμορφης περιοχής της Αθήνας, της Πλάκας, το NEW TASTE συγκεντρώνει ένα πολυσυλλεκτικό κοινό που αναζητά το νέο κι εκτιμά την υψηλή αισθητική και ποιότητα που προσφέρει.

Στο εμβληματικό design περιβάλλον του, σε επιμέλεια των σχεδιαστών αδελφών Campana, τις Κυριακές 23 και 30 Δεκεμβρίου καθώς και τις Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς η γευστική απόλαυση συνοδεύεται από γιορτινούς ήχους live σαξοφώνου.

Για το δείπνο της Παραμονής Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς, ο chef Steven Frost, εξελίσσει τις καθιερωμένες γεύσεις των ημερών με έμπνευση από τη ζεστασιά της μεσογειακής κουζίνας και με βάση τις απόλυτα προσεγμένες πρώτες ύλες του και προτείνει μια σειρά από ιδιαίτερα πιάτα, που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις όλων των φίλων του εστιατορίου για τις δύο πιο λαμπερές βραδιές του χρόνου!

Το NEW TASTE προσφέρει τις πιο απολαυστικές επιλογές και για τα εναλλακτικά γεύματα των γιορτών σε ειδικές τιμές.

Christmas Eve Gala Dinner, 24/12/2012 (80 ευρώ)

Served «Family Style»
• Spring Rolls καραβίδας με σάλτσα μάνγκο
• Πίτσα με μοτσαρέλα, ρόκα και μανιτάρια
• Sliders από μοσχαρίσιο κιμά Angus με τυρί comte και καπνιστή πάπρικα
• Στρείδια Ψητά με βούτυρο escargot
• Σαλάτα από τρυφερό baby σπανάκι με αχλάδι, ρόδι, dressing από τυρί gorgonzola και καρύδια
Main Dishes
Ριζότο κολοκύθας με φασκόμηλο και κάστανο
ή Γαλοπούλα ψητή με παραδοσιακά συνοδευτικά
ή Ψητό μοσχαρίσιο Rib Eye με γλασαρισμένα κρεμμυδάκια και σάλτα κόκκινου κρασιού
Side Dishes
• Πουρές πατάτας
• Τραγανές ψητές πατάτες με Κρόκο Κοζάνης
• Ψητά λαχανικά με μέλι
• Σπανάκι βουτύρου
Desserts
• Ζεστό strudel με σάλτσα butterscotch
• Καφές με Μίνι κρουασάν
Kid’s Choice
• Σνίτσελ γαλοπούλας Με ζυμαρικά ή πατάτες τηγανιτές και σάλτσα ντομάτας

Christmas Day Lunch, 24/12/2012 (60 ευρώ) – Buffet Style

Appetizers
• Χωριάτικη σαλάτα με καπαρόφυλλα
• Ψητές γλυκοπατάτες με σιρόπι σφένδαμου
• Τρυφερό baby σπανάκι με ρόδι και κατσικίσιο τυρί
• Γαριδοσαλάτα με φασολάκια και dressing σκόρδου
• Σολομός μαριναρισμένος σε παντζάρια, με horseradish
• Αχιβάδες cherrystone με βινεγκρέτ από shallot
• Φάβα με κριτσίνια από καραμελωμένα κρεμμύδια
Chorizo Iberico de Bellotta
Prosciutto Cotto με Piccalilli
Salami cacciatore
• Τυρί Manchego (Ισπανία)
• Κατσικίσιο τυρί Chablis Feuille (Γαλλία)
• Γραβιέρα Κρήτης
• Τυρί Gorgonzola (Ιταλία)
Soup
• Σούπα από κολοκύθα
Main Dishes
• Αρνάκι φρικασέ
• Μοσχαρίσια φιλετάκια με μανιτάρια και σάλτσα κόκκινου κρασιού
• Φιλέτο σολομού με βούτυρο escargot
• Λαυράκι ατμού με κόλιανδρο και σάλτσα σόγιας
• Παραδοσιακή ψητή γαλοπούλα
• Ολόκληρη ψητή σφυρίδα
• Πέννες με άγρια μανιτάρια και κρέμα τρούφας
SIde Dishes
• Baby πατάτες ψητές με μουστάρδα
• Τρυφερά λαχανικά βουτύρου
• Λιβανέζικο πιλάφι
Kid’s Corner
• Πένες pomodoro
• Γαλοπούλα à la Crème με
• πατάτες τηγανιτές
Desserts
• Χριστουγεννιάτικος κορμός
• Λουκουμάδες
• Με μέλι και καρύδια

New Year’s Eve Gala Dinner, 31/12/2012 (110 ευρώ)

Served «Family Style»
• Φρέσκα στρείδια σε θρυμματισμένο πάγο, με βινεγκρέτ από shallot και λεμόνι
• Πιτάκια ατμούΜε ψητή πάπια και σάλτσα hoi sin
• Πίτσα με μοσχαρίσιο φιλέτο, ρόκα, παρμεζάνα και τρούφα
• Κροκέτες με ριζότο με κρόκο Κοζάνης με μοτσαρέλα di Bufala
• Σαλάτα από τρυφερό baby σπανάκι με αυγά ορτυκιού, τραγανή πανσέτα και dressing μελιού
• Λαυράκι Carpaccio με Piment d’ Espellete και ξύσμα αυγοτάραχου
Main Dishes
Μοσχαρίσιο φιλέτο με τζίντζερ, σχοινόπρασο και σάλτσα σόγιας
-ή- Αστακός Thermidorμε μουστάρδα Dijon και παρμεζάνα
-ή- Ραβιόλια με τυρί Ricotta και σπανάκι ψητά τοματίνια και vinaigrette βασιλικού και

Side Dishes
• Σπανάκι βουτύρου
• Καρότα baby γλασέ
• Πατάτες baby γλασέ

Kid’s Choice
Μίνι χάμπουργκερς με τηγανιτές πατάτες και κέτσαπ
Desserts
• Πανακότα εσπρέσο
• Με σοκολατένια macaron
• Καφέ & Μίνι κρουασάν

New Year’s Hangover Breakfast, 1/1/2013 (45 ευρώ) – Buffet Style

• Φρεσκοστημένος χυμός πορτοκάλι ή γκρέιπφρουτ
• Βασιλόπιτα
• Ποικιλίες ψωμιού & viennoiserie
• Ποικιλίες μαρμελάδας & βουτύρου
• Ελληνικό γιαούρτι με μέλι& γιαούρτια με διάφορες γεύσεις
• Ποικιλία δημητριακών
• Σπιτική ελληνική πίτα ημέρας
• Σπιτικό ελληνικό γλυκό ημερας
• Προσούτο Cotto
• Σαλάμι
• Προσούτο Crudo
• Καπνιστός σολομός
• Τυρί έμενταλ
• Μανούρι
• Γραβιέρα
• Φέτα
• Φρέσκια φρουτοσαλάτα
• & ολόκληρα φρούτα εποχής

Hot Dishes
• Αυγά scrambled
• Μπέικον
• Σπιτικά χοιρινά λουκάνικα
• Μανιτάρια σωτέ
• Ψητές ντομάτες

• Πέννες 4 τυριά
• Σπετσοφάι με λουκάνικα, ντομάτα και πράσινες πιπεριές
• Παραδοσιακή κρεατόσουπα
• Φασολάδα
• Pancakes με σιρόπι σφένδαμου & Κρέπες

New Year’s Day lunch, 1/1/2013 (60 ευρώ) – Buffet Style

Appetizers
• Χωριάτικη σαλάτα με καπαρόφυλλα
• Σαλάτα Nicoise με φρέσκο τόνο
• Τρυφερό baby σπανάκι με τυρί gorgonzola και καρύδια
• Τομάτα & Μοτσαρέλλα με φρέσκο βασιλικό
• Αχιβάδες cherrystone με βινεγκρέτ από shallot
• Σολομός μαριναρισμένος σε ούζο, με λεμόνι και κάπαρη
• Quiche με καπνιστό σολομό & σπαράγγια
Jamon Serrano
Salami cacciatore
Λούντζα
• Τυρί Manchego (Ισπανία)
• Κατσικίσιο τυρί Chablis Feuille (Γαλλία)
• Γραβιέρα Κρήτης
• Τυρί Gorgonzola (Ιταλία)
• Χούμους με σπιτικά κριτσίνια
• Κρεατόσουπα
Main Dishes
• Αρνάκι φρικασέ
• Μοσχαρίσια φιλετάκια με μανιτάρια και σάλτσα κόκκινου κρασιού
• Φιλέτο σολομού με βούτυρο escargot
• Λαυράκι ατμού με κόλιανδρο και σάλτσα σόγιας
• Αστακομακαρονάδα
• Χοιρινό γάλακτος ψητό
• Ολόκληρη ψητή σφυρίδα

• Λαχανοντολμάδες
Side Dishes
• Πατάτες φούρνου με λεμόνι και ρίγανη
• Τρυφερά λαχανικά βουτύρου
• Λιβανέζικο πιλάφι
Desserts Served Family Style
• Βασιλόπιτα
• Λουκουμάδες
• Με μέλι και καρύδια
Kid’s Corner
• Πέννες Pomodoro
• Σνίτσελ κοτόπουλο με πατάτες τηγανιτές