Βροχές κατά τόπους έντονες και πολύ ισχυρούς νοτιάδες αναμένουμε στη δυτική Ελλάδα την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012, ενώ τοπικές βροχές ενδέχεται να σημειωθούν, μετά το μεσημέρι, στα βόρεια ηπειρωτικά, στην ανατολική Πελοπόννησο, στην ανατολική Στερεά, στη νότια Εύβοια, καθώς και στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το βράδυ της Τετάρτης τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν σταδιακά ανατολικά και θα επηρεάσουν ολόκληρη τη χώρα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 8 έως 18 στη βόρεια Ελλάδα, 12 έως 20 στη δυτική Ελλάδα, 8 έως 19 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως 20 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι νότιοι – νοτιοανατολικοί, με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ, ενώ τοπικά μετά το μεσημέρι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν πολύ ισχυροί νότιοι άνεμοι, από 6 έως 8 και τοπικά στο βόρειο τμήμα 9 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

Δείτε τη γενική πρόγνωση του καιρού για σήμερα…