Ένα νέο μέλος μπαίνει δυναμικά στην οικογένεια της σειράς των φρέσκων και φρουτώδων κρασιών «Μικρός Βοριάς».

Το όνομα του… Μικρός Βοριάς Τρίο! Δηλαδή, το αποτέλεσμα της αρμονικής συνύπαρξης τριών ιδιαίτερων ποικιλιών Λαγόρθι, Riesling και Sauvignon blanc στην ίδια φιάλη.

Ο Μικρός Βοριάς Τρίο είναι ένα κρασί που περικλείει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των τριών ποικιλιών. Την ιδιαίτερη προσωπικότητα της αυτόχθονης ποικιλίας της Αιγιαλείας, Λαγόρθι, τον ανθώδη και κομψό χαρακτήρα του Riesling και τις μεθυστικές «πράσινες» νότες του Sauvignon blanc.

Το Λαγόρθι είναι παλιά Ελληνική ποικιλία της περιοχής των Καλαβρύτων και της ορεινής Αιγιαλείας. Το αναβίωσε o Άγγελος Ρούβαλης σε ορεινούς αμπελώνες, με υψόμετρο 850 μέτρα και μοναδική θέα πάνω από τον Κορινθιακό κόλπο.

Από τους ίδιους αμπελώνες όπου η βορινή έκθεση τους στα καλοκαιρινά μελτέμια συνεισφέρει στον μοναδικό χαρακτήρα της Αιγιαλείας , έρχεται το κομψό, πασίγνωστο και ιδιόμορφο Riesling και λίγο πιο πέρα, πάντα στην ίδια οροπέδιο, το Sauvignon blanc.

Ο Μικρός Βοριάς Τρίο συνδυάζεται αρμονικά με κρύα και ελαφριά πιάτα, με ριζότα θαλασσινών, λαχανικά στον ατμό, λαδερά της Ελληνικής κουζίνας αλλά και με τα αρωματικά πιάτα της Ασιατικής και Πολυνησιακής κουζίνας.

Οι ποικιλίες Λαγόρθι (50%), Riesling και Sauvignon blanc, που αναδύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά των αμπελώνων της Αιγιαλείας- παντρεύονται αρμονικά και σας προσφέρουν ένα κρασί απόλαυση!