«Απαγορευμένη ζώνη» είναι πλέον η οδός Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα, όπου έχει διακοπή η κυκλοφορία, αλλά και η στάση και η στάθμευση, μεταξύ των οδών Ερμού και Πατρέως, λόγω έργων πεζοδρόμησής της.

Ο δήμος προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών και πιο συγκεκριμένα:

Κατάργηση όλων των θέσεων ελεγχόμενης στάθμευσης, δικύκλων, φορτοεκφόρτωσης, δικαστικών, Μ.Μ.Ε., ξενοδοχείων, Σχολών Οδηγών, Προξενείων, χρηματαποστολών κ.λπ.

Η εξυπηρέτηση των αναγκών τροφοδοσίας των καταστημάτων που βρίσκονται στο συγκεκριμένο κομμάτι του Ρήγα Φεραίου θα γίνεται από τις θέσεις φορτοεκφόρτωσης που βρίσκονται στις κάθετες οδούς από τις 21:00 – 10:30 και από 15:00 – 17:00.

Μετατροπή της οδού Γεροκωστοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ρ. Φεραίου και Αγ. Ανδρέου από μονόδρομο σε οδό δύο κατευθύνσεων, καθώς και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων και σήμανσή της επί της οδού Αγ. Ανδρέου ως αδιεξόδου.

Απαγόρευση  στάθμευσης επί της οδού Αγ. Ανδρέου.

Άμεση κατάργηση του φωτεινού σηματοδότη που βρίσκεται επί της συμβολής των οδών Ρ. Φεραίου και Γεροκωστοπούλου.Απομάκρυνση όλων των κάδων απορριμμάτων, κάδων ανακύκλωσης κ.λπ. .

Τροποποίηση του δρομολογίου των αστικών λεωφορείων της γραμμής Νο 1, τα οποία θα διέρχονται από τις οδούς Ρ. Φεραίου – Ερμού – Μαιζώνος – Δημ. Γούναρη.