Φέτος τα Χριστούγεννα, κάντε την έκπληξη με τα δώρα που θα χαρίσετε στους φίλους και την οικογένειά σας, επιλέγοντας ένα μοναδικό προϊόν από τη BRAUN.

Με μια μεγάλη ποικιλία ειδών προσωπικής περιποίησης για τη γυναίκα και τον άνδρα, αλλά και με πρωτότυπες και χρηστικές μικροσυσκευές για την κουζίνα, η BRAUN σας δίνει έξυπνες ιδέες για προσωπικά και πρακτικά δώρα που θα αγαπηθούν από τους φίλους και την οικογένειά σας και – γιατί όχι; – και από εσάς!

Για αυτήν (φίλη, κόρη, μητέρα, σύντροφο, σύζυγο…) διαλέξτε το κατάλληλο μοντέλο από την κορυφαία οικογένεια αποτριχωτικών μηχανών BRAUN Silk-epil, ή μία συσκευή BRAUN Satin Hair για τέλεια χτενίσματα και φροντίδα μαλλιών κάθε μέρα!

Για αυτόν (φίλο, σύζυγο, γιο, πατέρα…) αναζητείστε την ξυριστική μηχανή που θα ταιριάζει καλύτερα στο στυλ του, ανάμεσα στα μοντέλα της διάσημης BRAUN Σειράς 3 και τα συλλεκτικά μοντέλα BRAUN HUGO BOSS που θα κυκλοφορήσουν σε πολύ περιορισμένο αριθμό. Αν, πάλι, δεν θέλετε κάτι τόσο προσωπικό, αναζητείστε ένα όμορφο και πρακτικό αντικείμενο για την κουζίνα από τις Μικροσυσκευές BRAUN που θα εκτιμηθεί και θα χρησιμοποιηθεί εξίσου από έμπειρους και από αρχάριους σεφ!

Μία πολύ καλή πρόταση είναι επίσης οι ειδικές εορταστικές συσκευασίες, με ένα επιπλέον δώρο από τη BRAUN:

αποτριχωτική μηχανή Silk-epil 5 με μία False Lash Effect Mascara από τη Max Factor (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 85 ευρώ), και ξυριστικές μηχανές Cruzer 6 Face Wet & Dry και Series 3-320s, με ένα υπέροχο Gillette Series Moisturizer After Shave (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 99 ευρώ).