Επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στο βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι. Πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, στην Αττική, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι, όποτε θα εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι βόρειων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν νεφώσεις με παροδικές βροχές και αργά το βράδυ πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 4 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή, στα ανατολικά ηπειρωτικά, το βόρειο και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους στην ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, ανατολική στέρεα και Εύβοια θα είναι ισχυρά, όμως σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές.