Την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το Νορβηγό συγγραφέα που καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες θα έχει το κοινό την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, καθώς ο Jo Nesbo θα βρεθεί στην Αθήνα και θα συναντήσει από κοντά για πρώτη φορά τους Έλληνες αναγνώστες του.

Ο συγγραφέας φαινόμενο θα μιλήσει με τον δημοσιογράφο Μανώλη Πιμπλή για τα βιβλία του και τον διάσημο επιθεωρητή του Χάρι Χόλε, θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012, στις 8 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Goethe Institut (Ομήρου 14-16, Αθήνα).

Ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας αστυνομικού στη Νορβηγία θεωρείται σήμερα ο βασιλιάς της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας και ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους παγκοσμίως. Βραβευμένος με τα πιο έγκυρα βραβεία και με μοναδικά ρεκόρ πωλήσεων: Τα βιβλία του έχουν πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ στη Μ. Βρετανία έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 717.000 αντίτυπα μέσα στο 2011, που σημαίνει ότι ένα βιβλίο του πουλιέται ανά 27 δευτερόλεπτα. Διάσημος σήμερα όσο και ο καλτ ντετέκτιβ του, βλέπει τα βιβλία του να εκδίδονται σε περισσότερες από 40 χώρες και να μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη.

Επισκεφθείτε και το επίσημο site του: www.jonesbo.com

Διοργάνωση
Νορβηγική Πρεσβεία και Νορβηγικό Ινστιτούτο Αθηνών
Εκδόσεις Μεταίχμιο

Με την ευγενική υποστήριξη του Ινστιτούτου Γκαίτε