Εξιτήριο έδωσαν σε έναν οικονομικό μετανάστη που νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στο Αττικό νοσοκομείο. Ο άτυχος άντρας είχε πέσει θύμα τροχαίου με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να έχει πέσει σε κώμα από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, αλλά επειδή υπέστη νοσοκομειακή λοίμωξη μεταφέρθηκε στο Αττικό. Εκεί παρέμεινε για 6 μήνες και όπως είπε στην εκπομπή του ALTER «Εδώ και τώρα» ο διευθυντής της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Γ. Πετρίκος, το νοσοκομείο δεν μπορούσε να τον κρατήσει άλλο, από τη στιγμή που θεραπεύτηκε η λοίμωξη.

«Δεν είναι άσυλο το νοσοκομείο και δεν μπορεί ο ασθενής να παραμένει μέσα σε όλη του τη ζωή», τόνισε ο κ. Πετρίδης. Επεσήμανε ότι ο ασθενής δεν υπάρχει περίπτωση να συνέλθει από το κώμα άμεσα και ότι μόνο ένα κέντρο αποκατάστασης μπορεί να τον βοηθήσει.

Αυτή τη στιγμή ο ασθενής έχει μεταφερθεί στο σπίτι του, όπου και τον περιποιείται η μητέρα του, ενώ κάποιες μέρες τον επισκέπτονται οι γιατροί του ΙΚΑ για να του «ρίχνουν μια ματιά».