Αύριο στα βορειοδυτικά από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές με νότιους ανέμους 5-6 μποφόρ. Από το βράδυ θα ξεσπάσουν καταιγίδες πιθανώς ισχυρές.

Στην Αττική αύριο θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής τη νύχτα. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και πρόσκαιρα νότιοι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: αρχικά αίθριος ενώ από τις απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία κυρίως το βράδυ. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία κυρίως στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργότερα καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα βόρεια τη νύχτα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αρχικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Από το απόγευμα στη Θεσσαλία οι νεφώσεις θα αυξηθούν και είναι πιθανό τη νύχτα να σημειωθούν βροχές στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.