Πρωτοτυπία, ποιότητα και απόλαυση είναι τα χαρακτηριστικά του πρώτου καταστήματος BUFFET by Varsos Catering που άνοιξε πριν από λίγο καιρό στο εμπορικό κέντρο Avenue.

Η καινοτομία του BUFFET είναι ότι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα, με ένα συγκεκριμένο τίμημα, να επιλέξει ό,τι θέλει, όσο θέλει και όσες φορές επιθυμεί από τα εντυπωσιακά μπουφέ ζεστών φρεσκομαγειρεμένων εδεσμάτων και κρύων δροσερών σαλατών που κοσμούν το κατάστημα.

Η απόλαυση που λαμβάνει ο καταναλωτής δημιουργώντας τις δικές του συνθέσεις, η απόλυτη ελευθερία που έχει να ανανεώνει μόνος του το πιάτο και οι φιλικές τιμές σε συνδυασμό με την αναγνωρισμένη ποιότητα της σπιτικής κουζίνας της εταιρείας ΒΑΡΣΟΣ CATERING ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα, σε οικολογικές συσκευασίες, να προμηθευτεί φαγητό και να το μεταφέρει στο χώρο του.

Η εταιρεία ΒΑΡΣΟΣ CATERING ΑΒΕΕ μετά από μία μακροχρόνια επιτυχημένη παρουσία στις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις , κάνει ένα καινοτόμο βήμα στο χώρο της εστίασης.

Η θυγατρική της εταιρεία με την επωνυμία BUFFET εισάγει τη νέα τάση στην Ελλάδα , στην κατηγορία λιανικής πώλησης γευμάτων.

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο εμπορικό κέντρο Avenue με τα πρώτα σημάδια να είναι θεαματικά. Η συνεχώς αυξανόμενη ανταπόκριση του κόσμου έρχεται να συμπληρώσει το φιλικό οικογενειακό περιβάλλον του εμπορικού κέντρου Avenue που φροντίζει πάντα να καλύπτει όλες τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας εύκολα, οικονομικά & με δωρεάν parking.

Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι.