Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ αύριο αναμένονται βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά.

Στην Αττική ο καιρός αύριο θα είναι αίθριος με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι 4 με 6 στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: αίθριος με λίγες νεφώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, οι οποίες από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: αρχικά αιθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αρχικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα βορειότερα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα στα ορεινά της Θεσσαλίας για μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 25 έως 32 βαθμούς κελσιου. Η μέγιστη στη νότια Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς μεγαλύτερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου.