Η Pizza Fan εισάγει τέσσερα νέα προϊόντα στο μενού της, προσφέροντας τρεις γεύσεις πεϊνιρλί με βάση τη χωριάτικη ζύμη και μια νέα pasta με καυτερή γεύση. Τα νέα προϊόντα εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο τον γευστικό κατάλογο προϊόντων της Pizza Fan, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους της να συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγαπημένες τους γεύσεις πίτσας.

Τα νέα παραδοσιακά πεϊνιρλί της αγαπημένης εταιρείας pizza delivery υπόσχονται να γίνουν η αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων. Με βάση τη χωριάτικη ζύμη και το λαχταριστό συνδυασμό τυριών gouda και κεφαλοτύρι, τα πεϊνιρλί παρέχονται σε τρεις εναλλακτικές γεύσεις, παραδοσιακό με τυρί, παραδοσιακό με λουκάνικο και παραδοσιακό με αυγό και μπέικον. Οι νέες γεύσεις αποτελούν παράλληλα την καλύτερη πρόταση για ένα σύντομο γεύμα στο γραφείο και στο σπίτι, ενώ απογειώνουν τη γευστική εμπειρία ως συνοδευτικά στα υπόλοιπα προϊόντα του καταλόγου της PIZZA FAN.

Για όσους πάλι προτιμούν την pasta ή τις πιο καυτερές γεύσεις, η Pizza Fan προτείνει τη νέα Pasta Arrabiata με κόκκινη καυτερή σάλτσα και μπέικον. Η νέα πρόταση της PIZZA FAN προσθέτει ακόμα μία επιλογή στους φανατικούς της pasta, καθώς πλέον το μενού της εταιρείας παρέχει πλούσια ποικιλία ζυμαρικών.

Η Pizza Fan φροντίζοντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει τις παραπάνω γευστικές προτάσεις χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά σε όλα τα στάδια παρασκευής τους. Επιπλέον, προσφέρει τις νέες γεύσεις της σε εξαιρετικά μειωμένες τιμές που φθάνουν το 50%.

Ειδικότερα οι φίλοι της Pizza Fan μπορούν να απολαύσουν το πεϊνιρλί παραδοσιακό με τυρί μόλις στα 3,51 ευρώ το πεϊνιρλί παραδοσιακό με λουκάνικο στα 4,11 ευρώ πεϊνιρλί παραδοσιακό με αυγό & μπέικον στα 4,29 ευρώ και την πικάντικη Pasta Arrabiata με κόκκινη καυτερή σάλτσα και μπέικον στην απίστευτα χαμηλή τιμή των 3,73 ευρώ (οι τιμές αφορούν σε χρήση έκπτωσης 50%).