Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ αύριο αναμένεται ενίσχυση των βόρειων ανέμων στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.

Στην Αττική ο καιρός για αύριο Παρασκευή προβλέπεται αίθριος με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αιθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αιθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο βόρειο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Θεσσαλίας. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 25 έως 34 βαθμούς κελσιου. Η μέγιστη στη νότια Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς μεγαλύτερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου.