Βόρειοι άνεμοι τοπικά 6 μποφόρ στο Ιόνιο. Σταδιακή επικράτηση βόρειων ανεμών και στο Αιγαίο και βαθμιαία μείωση της υγρασίας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα γύρω ορεινά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά οπότε υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στη Θεσσαλία και τα ορεινά της Στερεάς. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ στα βόρεια βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.