Με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, συναντήθηκε χθες ο δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Φασούλας, σχετικά με το θέμα της ρύθμισης των παλαιών οφειλών του δήμου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης, ο βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων, Μανώλης Μπεντενιώτης και ο γραμματέας του δήμου Πειραιά,Γιώργος Οικονομόπουλος.

Σχολιάζοντας τα πεπραγμένα της συνάντησης, ο Παναγιώτης Φασούλας δήλωσε χαρακτηριστικά, «Έγινε μια διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα του Πειραιά. Καταλήξαμε σε μια λύση που αν τηρηθούν όσα συμφωνήθηκαν, τα προβλήματα στάσης πληρωμών θα πάψουν να υπάρχουν στον Πειραιά και θα λειτουργήσει κανονικά ο Δήμος. Δεν πρόκειται να γίνει στάση πληρωμών, γιατί συμφωνήσαμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βρήκαμε λύση ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα μέχρι το τέλος του χρόνου. Από κει και πέρα, περιμένουμε τη λειτουργία του Καλλικράτη, όπου και εκεί θα υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις. Το ευχάριστο για μας, είναι ότι δεν αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε σε στάση πληρωμών και αυτό μας δίνει ένα χαμόγελο».