Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ ο καιρός για αύριο προβλέπεται οι γενικά αίθριος. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός αύριο θα είναι αίθριος με τους ανέμους να πνέουν 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με ανέμους μεταβλητούς 2 με 3 μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός με ανέμους μεταβλητούς 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος καιρός με ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος καιρός με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.