Φέτος οι απογευματινές μας βόλτες στην παραλία θα είναι πιο διασκεδαστικές. Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. – η συγχωνευμένη εταιρεία λειτουργίας των ΗΣΑΠ – ΜΕΤΡΟ – ΤΡΑΜ) προσκαλεί μικρούς και μεγάλους για ορθοπεταλιές στο Φλοίσβο και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου (μεταξύ των στάσεων τραμ «Φλοίσβος» και «Πάρκο Φλοίσβου»), όπου έχει εγκατασταθεί το ειδικό περίπτερο της εταιρείας.

Το πρόγραμμα «τραμ-ποδήλατο, παράλληλες διαδρομές 2011» δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες επιδεικνύοντας το ενιαίο εισιτήριο ΜΜΜ, ακυρωμένο έως και μιάμιση ώρα νωρίτερα ή την ατομική τους κάρτα απεριορίστων διαδρομών και καταθέτοντας την αστυνομική τους ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης, στους υπαλλήλους της εταιρείας, να παραλαμβάνουν κάποιο από τα 35 ποδήλατα του προγράμματος για μιάμιση ώρα. Τα έγγραφα επιστρέφονται με την παράδοση των ποδηλάτων.

Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κλασικά ή σπαστά ποδήλατα (που επιτρέπουν στο χρήστη την εύκολη μεταφορά τους στα ΜΜΜ), ενώ υπάρχουν και ποδήλατα για παιδιά αλλά και κάποια με παιδικό κάθισμα για τους «πολύ μικρούς ποδηλάτες».

Τα ποδήλατα διατίθενται από Τετάρτη έως και Σάββατο, 17:30 με 20:30, ενώ το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι 30/09.

Για περισσότερες πληροφορίες, προμηθευτείτε το ειδικό έντυπο από τα εκδοτήρια τραμ, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.tramsa.gr και www.pamemetram.gr ή τηλεφωνείστε στο 210-9978000 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.