Σπάνια υπάρχει μια μουντή στιγμή στην ζωή όσων έχουν γεννηθεί στις 5 Ιουλίου, αφού είναι έχουν στη φύση τους να δοκιμάζουν, να τεστάρουν και να προχωράνε. Λατρεύουν την ποικιλία,την λάμψη της ζωής και τους ασυνήθιστους ανθρώπους.

Στατικά ή δυναμικά, σωματικά ή πνευματικά, είναι αρκετά γοητευτικοί για να αιχμαλωτίσουν τις καρδιές αυτών που είναι γύρω τους, αλλά δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που μπορεί κάποιος να βασιστεί πάνω του. Δεν αναγνωρίζουν τις ευκαιρίες απλώς τις κυνηγούν. Είναι έμπειροι στο να πείθουν τους άλλους γιαυτό πρέπει να είναι προσεκτικοί πως θα χρησιμοποιήσουν αυτό το ταλέντο τους χωρίς να χειραγωγούν τους άλλους.

Χαρισματικοί και δυναμικοί, αλλά όχι πάντα προσγειωμένοι, αφού μπορούν να σαρώσουν αυτούς που είναι γύρω τους με τον ενθουσιασμό που δημιουργούν. Η αναζήτηση ενός σταθερού συντρόφου ή συνεργάτη που θα αντέξει την ενέργεια τους και θα βάλει σε δομή τα ταλέντα τους, είναι μια βασική προτεραιότητα σε κάποιο κρίσιμο σημείο της ζωής τους.

Η εφηβική ηλικία είναι ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για πολλούς ανθρώπους που έχουν γεννηθεί στις 5 Ιουλίου. Επίσης έχουν μια ευφάνταστη εσωτερική ζωή, ασυνήθιστα δραστήρια που προκαλεί τα ερεθίσματα για οράματα που θα καθορίσουν τις μετέπειτα επιτυχίες ή αποτυχίες τους. Στις επιτυχίες, χειρίζονται αυτά τα οράματα με τρόπο που γίνονται πραγματικότητα ενώ οι αποτυχίες είναι αποτέλεσμα του φόβου που του διακατέχει και δεν έχουν το κουράγιο να ενσωματώσουν αυτά τα οράματα στην αληθινή ζωή τους.

Για αυτούς τα προβλήματα προκύπτουν όταν παραμελούν τον σύντροφο ή τα παιδιά τους, αφιερώνοντας όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στο να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ασχολίες ή χόμπι. Μια θετική λύση για αυτό είναι το χόμπι τους να περιλαμβάνει τους αγαπημένους τους καθώς και να τους εκφράζουν ότι τους αγαπάνε πραγματικά και δεν τους έχουν δεδομένους.

Η ζωντανή, εκκεντρική φύση τους, δημιουργεί πολλές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για φίλους και συνεργάτες που έρχονται σε επαφή μαζί τους. Η μεγαλύτερη πρόκληση τους, είναι να διατηρήσουν μια σταθερότητα και να αποφύγουν μια σπατάλη των ταλέντων και της ενέργειας τους.

Γεννημένοι στις 5 Ιουλίου: Wanda Landowska, Jean Cocteau, Shirley Knight

πηγή: eorti.gr