Την Τετάρτη 29 Ιουνίου το κέντρο της Πάτρας χτύπησε στο θετικό παλμό του φετινού καλοκαιριού με την έναρξη του πολυαναμενόμενου Amita Motion It’s My Live!

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Amita Motion ξεκίνησε από την Πάτρα χαρίζοντας μία λαμπερή πρεμιέρα στον πιο θετικό κύκλο συναυλιών και γεμίζοντας την πόλη με πολλή μουσική, ζωντάνια, ασταμάτητη διασκέδαση και θετική ενέργεια. Μικροί και μεγάλοι ενωθήκαμε για να ζήσουμε για ακόμη ένα καλοκαίρι τις πιο θετικές στιγμές!

Από νωρίς ο πολυχώρος «ΠΟΛΙΤΕΙΑ», κατακλύστηκε από χιλιάδες άτομα που είχαν την ευκαιρία να νιώσουν τη δύναμη της θετικής ενέργειας!

Με ανεξάντλητη θετική ενέργεια, οι δυναμικοί καλλιτέχνες του Amita Motion It’s My Live ανέβηκαν πάνω στη σκηνή για να χαρίσουν συναρπαστικές στιγμές στο κοινό με τη μουσική τους. O Reckless άνοιξε την συναυλία και ανέβασε το πήχη της διασκέδασης ψηλά με τις dance επιλογές του.

Οι Playmen featuring Ήβη Αδάμου έλαμψαν σε έναν εκπληκτικό συνδυασμό ενώ την σκυτάλη παρέλαβαν οι Μέλιsses που ξεσήκωσαν το κοινό που τραγούδησε και χόρεψε ασταμάτητα στους ρυθμούς τους. Η βραδιά έκλεισε με τον ξεχωριστό Μύρωνα Στρατή και το μοναδικό live performance από το πιο αγαπημένο και πετυχημένο group, τους Onirama, οι οποίοι απογείωσαν την ατμόσφαιρα με τους μαγευτικούς rock ήχους τους.

Το λαμπερό show παρουσίασε ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας Θέμης Γεωργαντάς.

Φέτος, μετά από τον ανατρεπτικό διαγωνισμό για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν και τα πρώτα positive crews που αναδείχθηκαν μέσα από την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής. Οι τρεις φιναλίστ που κέρδισαν, θα πραγματοποιήσουν το μεγαλύτερο live της ζωής τους συμμετέχοντας ενεργά στην παραγωγή του Amita Motion It’s My Live στις αντίστοιχες πόλεις που επέλεξαν. Η αρχή έγινε με τους Music.Energy.Action οι οποίοι δημιούργησαν με τις επιλογές τους το μεγαλύτερο live του καλοκαιριού στην πόλη της Πάτρας επιλέγοντας και τους Mood of Joy, το τοπικό band που θα ανοίξει τη συναυλία.

Μετά την Πάτρα έρχεται η σειρά του Ηρακλείου στις 13 Ιουλίου και της Θεσσαλονίκης στις 27 Ιουλίου. Η κορύφωση του Amita Motion It’s My Live θα γίνει με τον εορτασμό της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, στις 17 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, που πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά.

Η Amita Motion, μετά τη συνεχόμενη μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων ετών θα προσφέρει θετική ενέργεια στον πλανήτη και αυτή τη χρονιά. Στα πλαίσια της κοινωνικής της υπευθυνότητας θα φροντίσει να κάνει το φετινό Amita Motion It’s My Live απολύτως φιλικό προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στις πόλεις που θα επισκεφτεί, την Πάτρα, το Ηράκλειο και την Θεσσαλονίκη αλλά και αυτά που θα χρησιμοποιηθούν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, στην Αθήνα. Επίσης η Amita Motion θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που θα προκληθούν από τη φετινή μεγάλη διοργάνωση του Amita Motion It’s My Live αλλά και της Ημέρας Θετικής Ενέργειας.

To φετινό Amita Motion It’s My Live! μας προσκαλεί στην πιο interactive συναυλιακή εμπειρία κάνοντας τα πιο θετικά κλικ στο μουσικό portal www.thetikienergeia.gr και δίνοντας μας την δυνατότητα να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις συναυλίες, τους καλλιτέχνες και τις στάσεις του Amita Motion It’s my Live! μέσα από το Live-streaming των συναυλιών.

Κάντε όσα περισσότερα «likes» στην σελίδα του Facebook «http://www.facebook.com/amitamotion», και «Τουϊτάρετε» στην σελίδα «http://twitter.com/#!/amitamotion» με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες ζώντας τις πιο θετικές στιγμές με αμέτρητες μουσικές εκπλήξεις!