Αύριο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο ενώ θα αναπτυχθούν τοπικές καταιγίδες κατά τις απογευματινές κυρίως ώρες στα βορειοδυτικά.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με ανέμους βόρειους 4 με 5 και στα
ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς
Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, όμως τις μεσημβρινές
και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Υπάρχει πιθανότητα
καταιγίδας κυρίως στα γύρω ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4
μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Για αύριο στην περιοχή προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός. Κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις ενώ στη δυτική Μακεδονία και κυρίως στα ορεινά της κεντρικής θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος καιρός αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Στην Ήπειρο και πιθανώς στα ορεινά της Στερεάς θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά 5. Θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Για αύριο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις ενώ στα ορεινά της Θεσσαλίας και πιθανώς της Στερεάς θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες.
Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος καιρός για τα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος καιρός για αύριο. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.