Περισσότερα από ένα άτομα εκτιμάται πως συνδέονται ευθέως με το
αποτρόπαιο έγκλημα στο Διακοπτό και τον εντοπισμό θαμμένου πτώματος στο
δάπεδο σπιτιού. Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας μπαίνουν πλέον…  τρία πρόσωπα που θεωρείται πως συνδέονται ευθέως με τη δολοφονία
του 42χρονου Τάσου Τσαγκαρόπουλου.

Πρόκειται
για έναν 51χρονο Έλληνα, την 52χρονη Αλβανίδα που είχε νοικιάσει το
σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας- και η οποία ανακρίνεται στην Ασφάλεια- καθώς επίσης και έναν ακόμη
Αλβανό.  

Η Αστυνομία έχει βάσιμες υπόνοιες ότι ο 51χρονος Έλληνας και η 52χρονη Αλβανίδα έχουν άμεση εμπλοκή με το φόνο λόγω του βεβαρημένου ποινικού τους παρελθόντος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος έχει κάποιες καταδικαστικές αποφάσεις για οικονομικής φύσεως αδικήματα και εκτιμάται ότι ενδέχεται να ήταν εκείνος που είχε οργανώσει τη δολοφονία του Τσαγκαρόπουλου.

Η αλλοδαπή φέρεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές να έχει κατηγορηθεί για υποθέσεις συνέργειας σε ανθρωποκτονίες στην Αλβανία, αλλά και για διάφορα άλλα αδικήματα, όπως απάτες, ληστείες, υπεξαγωγή εγγράφων κλπ.

Μιλώντας στην «Π» ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, που διενήργησε και τη νεκροψία, δήλωσε ότι το θύμα είχε δεχτεί τέσσερα κτυπήματα στο κεφάλι με σφυρί και δύο μαχαιριές στη θωρακική χώρα. Μάλιστα το γεγονός ότι η σορός είχε διατηρηθεί σε αρκετά καλή κατάσταση βοήθησε σημαντικά να ληφθούν διάφορά άλλα ιατροδικαστικά ευρήματα που ίσως βοηθήσουν τις αρχές.

Πηγή: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ