Για αύριο ο καιρός προβλέπεται γενικά καλός ενώ αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 4 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα και πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις, που το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά μπορεί να φέρουν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στο ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός για αυτές τις περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις ενδέχεται να αναπτυχθούν το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος με τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.