Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Θεσσαλονίκης προσφέρει γνώσεις σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου, μέσα από προγράμματα επιστημονικών διαλέξεων στους τομείς της Ιστορίας, της Θεολογίας, της Οικονομίας, της Ιατρικής, της Νομικής και της Οικολογίας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

• Την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαρτίου, στις 19.00, στον κύκλο της Θεολογίας, στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (πλ. Ιπποδρομίου), ο επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ. (Πατρολογία), κ. Χρίστος Αραμπατζής, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Ο Αυγουστίνος και η Ορθόδοξη παράδοση».

• Την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαρτίου, στις 17:30 στον κύκλο της Διοίκησης και Οικονομίας, στην αίθουσα Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εθν. Αμύνης 27), η Επίκουρη Καθηγήτρια του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων – Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, κ. Κατερίνα Γκοτζαμάνη, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Συγκριτική Αξιολόγηση – Benchmarking : Ένα Σύγχρονο Εργαλείο Ποιότητας».

• Την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαρτίου, στις 19:30 στον κύκλο της Ιατρικής – Βιολογίας – Ψυχολογίας – AIDS, στην αίθουσα Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εθν. Αμύνης 27), ο Αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ, κ. Μηνάς Γιάγκου, θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Ανοσοαντιδράσεις ενάντια σε παθογόνα που βρίσκονται στο νερό».