Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας, καθώς ένα άτομο έπεσε στο κενό από τον 4o όροφο ξενοδοχείου, στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Γερανίου.

Η περιοχή αποκλείστηκε, ενώ έσπευσαν πυροσβέστες, αστυνομικοί καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο μετέφεραν τον άνδρα που έπεσε, χωρίς τις αισθήσεις του, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος έπεσε από τον 4ο όροφο, και είναι νεκρός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το Orange Press, ακούγονταν ήχοι αναταραχής από το δωμάτιο –υπάρχουν αναφορές για σπασμένα γυαλιά, ενώ δευτερόλεπτα προτού πέσει φώναζε «βοήθεια, βοήθεια» (help, help!).

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, παρότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν αυτοχειρία, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, προσπαθώντας να εξακριβώσουν αν υπήρχε άλλο άτομο κοντά του εκείνη την ώρα ή αν προηγήθηκε απειλή ή κάποιο επεισόδιο.