Πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη προς το αεροδρόμιο «Τσιαμπίνο» της Ρώμης, ξεκινά στις 5 Μαΐου ο αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, Ryanair, αυξάνοντας σε επτά τα δρομολόγια, που εκτελεί από τη Θεσσαλονίκη προς διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις.

«Το νέο δρομολόγιο, προς το Τσιαμπίνο, εκτιμούμε ότι θα αυξήσει την κίνηση της Ryanair μέσω του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης στους 200.000 επιβάτες ετησίως και ότι θα συντηρήσει 200 θέσεις εργασίας στην ευρύτερη περιοχή», ανέφερε η Μελίσα Κόριγκαν, διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρίας για τις αγορές Ιταλίας, Ελλάδας, Κροατίας, Ρουμανίας και Κύπρου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας, προκειμένου να γιορτάσει το νέο δρομολόγιο, η Ryanair προσφέρει 1.000.000 εισιτήρια των 7 ευρώ, για ταξίδια προς διάφορους προορισμούς, που θα πραγματοποιηθούν από το τέλος Μαρτίου έως τις αρχές Απριλίου, για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 7 Μαρτίου. Τα εισιτήρια για το νέο δρομολόγιο προς Ρώμη θα πωλούνται από αύριο Παρασκευή.