Για 3η χρονιά τα καλάθια του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Θοδωρή Παπαλουκά μοιράζουν χαμόγελα στα παιδιά. Φέτος στηρίζουν το Παιδονευρολογικό Τμήμα Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Νομού Καστοριάς. Μέχρι σήμερα έχουν προσφερθεί 174.000 ευρώ σε δράσεις για παιδιά, στο πλαίσιο της κοινωνικής εκστρατείας της WIND Ελλάς «Τα παιδιά νικάνε».

Οι κορυφαίοι έλληνες μπασκετμπολίστες συνεχίζουν και φέτος τη συνεργασία τους με τη WIND αποκλειστικά για την εκστρατεία «Τα παιδιά νικάνε», μια πρωτοβουλία που έχει μέχρι σήμερα έμπρακτα στηρίξει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες αλλά και τις τοπικές κοινωνίες.

Για τα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου (συμπεριλαμβανομένου του τελικού Κυπέλλου, του Πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκα) η WIND θα προσφέρει 100 ευρώ για κάθε καλάθι του Θοδωρή και του Δημήτρη.

Τα χρήματα από τα καλάθια του Θοδωρή θα αποδοθούν στο Παιδονευρολογικό Τμήμα Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης για την αναμόρφωση δύο ειδικών θαλάμων ώστε να διασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες φιλοξενίας και φροντίδας των μικρών ασθενών, ενώ ο Δημήτρης επέλεξε να στηρίξει τις ανάγκες ανάπλασης των χώρων του Κέντρου Ημέρας της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Ν. Καστοριάς, στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων, Γεώργιος Πάνος, Πρόεδρος Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Ν. Καστοριάς και η Συντονίστρια-Διευθύντρια του Νευρολογικού Τμήματος Γ.Ν.Π.Π, Δρ. Αντιγόνη Παπαβασιλείου ευχαρίστησαν θερμά τη WIND και τους δύο παίκτες που έρχονται να στηρίξουν το έργο τους και δεσμεύτηκαν ότι θα αξιοποιήσουν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες.