Σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, εκπρόσωποι και πολίτες της κίνησης «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» πραγματοποίησαν συλλαλητήριο για να διαμαρτυρηθούν για τις αυξήσεις στα τιμολόγια των εισιτηρίων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Με πρωτοβουλία της επιτροπής «Επιβάτες Θεσσαλονίκης» και άλλων οργανώσεων, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πικετοφορία στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς και στη συνέχεια οι διαδηλωτές πορεύτηκαν μέχρι την πλατεία Αριστοτέλους, φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια σε θαμώνες καφετεριών και περαστικούς.

Ακόμα, στη στάση Αριστοτέλους, στο ύψος της οδού Μητροπόλεως, οι διαμαρτυρόμενοι επιβιβάστηκαν σε περισσότερα από 15 διερχόμενα αστικά λεωφορεία, χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο, τα κατέλαβαν συμβολικά και ενημέρωσαν τους επιβάτες για τις αυξήσεις.

Το Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου, οι κινήσεις πολιτών θα πραγματοποιήσουν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και θα πορευτούν μέχρι τα γραφεία του ΟΑΣΘ στην περιοχή Χαριλάου.